Volunteers don't just do the work-they make it work. (Pettit)

Story Gallery

image
Workshop: Emigration vs Integration

On 6th of February with the Support of IDA, in Kukes a Workshop was organized. The topics targeted and addressed are based on the recent developments, national and international Discussions. Emigration as a phenomena, the reasons why it is still happening at a high rate, responsibilities and roles of all parts; state, civil society, communities and necessary future steps. The process was compared with the potential integration and implications that it brings. The Workshop was led by Mr. Ben Blushi, Member of the Parliament and writer, Mr. Petrit Palushi local researcher and writer and Mr. Rifat Demalija, PhD student, researcher and youth worker. The workshop was attended by more than 70 participants where questions, answers and discussions where shared. The workshop was transmitted in the local media.

|
Posted on 2016 Mar 03 by ladi

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
Mundesi per Trajnim

#‎Thirrje‬ per ‪#‎pjesemarrje‬ ne ‪#‎trainim‬: Barazi dhe Integrim Gjinor Kukes 11 – 15 Prill 2016 Shoqata “Rinia ne Sipermarrjen e Lire” Kukes, me mbeshtetjen e Keshillit te Europes organizon trainimin per rritje kapacitetesh ne Barazi dhe Integrim Gjinor, per punonjes rinor, punonjes social dhe pika kontakti per Barazi Gjnore ne institucionet vendore. Ky trainim ka per qellim te forcoje aftesite e individeve dhe punonjesve rinor per barazi gjinore, integrim dhe zbatim te politikave me baze gjinore dhe edukim per te drejtat e njeriut. Trainimi synon te mbledhe 28 pjesemarres te moshave 22 - 35 vje nga organizata te shoqerise civile, grupe rinore dhe punonjes social/rinor ne institucione vendore ne Shqiperi. Trainimi do te mbahet ne Kukes, datat 11 -15 Prill 2016, ne Hotel Shahu. Te gjitha shpenzimet e udhetimit dhe akomodimit pe pjesemarresit nga rrethet jane te mbuluara nga organizatoret. Inkurajojme te gjithe punonjesit rinor, punonjesit social, pikat e kontaktit per barazi gjinore dhe aktivistet qe te aplikojne per te marre pjese ne kete trainim.

Te interesuarit duhet te plotesojne formen e aplikimit (e cila ndodhet me poshte) dhe te na e dergojne ne adresen e e-mail: rslorg@hotmail.com ose ne facebook tek Qpr Kukes, deri ne daten 31Mars 2016.

Posted on 2016 Mar 18 by ladi

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Next >>

© 2013 RSL.    Site by RSL.